Vinn på gratis skraplotter utan att investera en krona

Men först lite om skraplottens historia innan gratis skraplotter

1974 började det amerikanska företaget Scientific Games Corporation under direktion utav utav forskaren John Koza samt Daniel Bower producera den första datorgenererade skraplotten.

Enkla skraplotter kräver att spelaren matchar tre (eller olikartad antal) utav samma vinstsummor.

Om detta händer vinner spelaren detta belopp.
Mer komplicerade skraplotter innehar ett flertal annorlunda fason att vinna på ett kort.

Det är först sedan pappers- skraplotter introducerats på internet som spelbolag som Betsson samt andra ger spelsugna möjlighet att experimentera gratis skraplotter.

Skraplotter är i en antal olika utföranden samt typer.

Alla lotteriföretag som är verksamma i Sverige har tagit fram minst en skraplott var som de marknadsför på annorlunda fason.
Det gemensamma för alla skraplotter är att de har ett icke genomskinligt ytskikt utav plast.

Det är detta plastskikt som lottköparen ska skrapa med hjälp utav sin nagel, ett verktyg eller som fallet är när man spelar online med så kallade digitala skraplotter, låta burken göra det.

När plastskiktet har skrapats dän från lotten visar det sig om det är en vinstlott alternativt ej.

Om man jämför med de vanligaste pappers- skraplotterna som Triss, Tiokronorssedel och Sverigelotten, Skrap-Bingo, Skrap-Labyrint samt Skrap-Pyramid så innehar ett litet antal av de populäraste på internet spelsajterna som MrGreen, NordicBet, Betsafe,Betsson, Cherry, CasinoEuro, samt även det idag totalt omkörda Svenska Spel har antagligen hundratalet annorlunda typer utav skraplotter.

Samtliga spelportaler erbjuder på lite olika sätt helt gratis skraplotter.

Du surfar in på någon utav ovannämnda sajter (med fördel använder du Google för att få hela adressen).
Så väljer man någon utav alla de gratis skraplotter man anser verkar vara fängslande.
Börjar raspa fyrkant för fyrkant för maximalt spänning alternativt om man har bråttom att vinna så väljer du alternativet “Skrapa alla” vari alla rutor skrapas direkt av “datorn”.

Några utav fördelarna med att inhandla skraplotter på webben är att det går fort samt att det är enkelt.
Samt – ej att förglömma -, den eventuella vinsten sätts in direkt på spelarens konto.

Den spelare som har en del “gamblerblod” i sej kan efter att välja ett val “Vinstfördubblaren” spom kan ge mycket bra klirr i kassakistan.
Riktigt spännade blir det när alla skrapade rutor innehar fyrklöver för detta kan ge vinster opp till 11 miljoner alternativt 55 ooo kronor om året!

När man satsar går det att investera så lite som 5, 50 kronor och ända upp till så mycket som 225 kronor per bit, samt ju högre belopp du satsar desto mesta slantar kan du vinna.

Om man är nervig eller bekymmersam att starta spela på internet så bör man kunna att de flesta spelbolagen (kanske med Betsson i spetsen) har utmärkt hjälpfunktioner på sina spelportaler och som om det ej räcker så kan man eposta eller ringa till deras stöd, vissa utav dem har till och med så kallad “live chat” som är flexibel dygnet runt.

Alla spelportaler på nätet innehar jättehäftig samt snygg grafik och det gör ju ej spelen mindre attraktiva eller dramatisk, vinner man desssutom 11 miljoner eller de 55 000 kronorna var månad på en gratis skraplott så borde din dag vara räddad.


Klicka på bilden för gratis skraplott

Är man så tursam med krastis skraplotter?

Kanske måste du som en viss anka putsa upp en turkrona samt låta den deltaga!