Man behöver testa prova 3WoW skraplott

3Wow är en traditionell skraplott samt inte bara det, den är ocså en utav de mest populära skraplotterna är på webben. Inte blott snygg grafik samt teman utan de kostar inte mer än man önskar göra utav med.

Testa 3 Wow.

Reglerna för att spela skraplotter 3Wow är mycket enkla, ett bäst förslag för att lära sej hur spelet funkar utan att chansa ett litet antal pengar är att provspela gratis “På skoj”.


Klicka på bilden för att spela 3WoW med bonus med svenskt bolag

Man har absolut tidigare någon gång skrapat “pappersskrap” på någon utav de “gamla vanliga bekanta” där du hittar man trisslotter eller trissen, stor triss, skraptriss med sina respektive trissvinster.

Men om man idag önskar starta spela på internet så ska du inte vara nervös eller bekymmersam, de mesta spelbolagen (kanske med Betsson i spetsen) har dels hjälp texter på samtliga annorlunda spelvarianter samt om det ej räcker så kan du eposta eller ringa till deras stöd.

Om man vill starta med att pröva till exempel 3wow så kan man spela avgiftsfri för att förstå hurdan spelet funkar samt då väljer man först att “Spela på skoj”.
Då kan man skrapa hurdan mycket man vill så att man känner dej i bostaden med hurdan skraplotten fungerar före man börjar spela för riktiga slantar.

När man en del efteråt är varm i kläderna och börja spela med riktiga pengar är det bara att växla till detta samt så får man välja hur mycket du vill investera i var spelomgång.

Efter innefattar det att välja den skraplott som du tror gömmer drömvinsten samt börja spela.
För om du väljer rätt kan du raspa fram och vinna riktigt riktigt mycket stort.

Om man vill draaaaaaa uuuut på spänningen så skrapar du en ruta i taget, men om du innehar bråttom (att vinna? ) så väljer du “Skrapa alla” då skrapar systemet alla rutor genast till dej.

Tänk dig att du vinner! då kan du raspa på vinstfördubblaren och innehar man turen med dig kan du vinna riktigt riktigt mycket stort.

Nu ska vi prata de riktigt stora pengarna. Om man skrapar fram rutor med klöver så har man hos till exempel Betson chansen att vinna en fantastisk storvinst på hela 55 000 kronor i månaden i 15 års tid. Den allra största vinsten är på 10 miljoner kronor. ‘

När du satsar går det att investera så en del som 5, 50 kronor samt avsluta upp till så mycket som 225 kronor per bit, och ju högre summa du satsar desto större pengar kan du vinna.

Att hiva hem en jackpot på inte kortare tid än lite mer än 11 miljoner kronor är ju ej heller helt fel.

Är du så tursam?

Kanske behöver man som en viss anka bona upp en turkrona och låta den deltaga!

Som jag författade förut så innehar alla portaler på webben, ej blott 3WoW, jättehäftig och snygg grafik samt det gör ju inte spelen mindre attraktiva eller dramatisk, vinner man desssutom 11 miljoner alternativt de 55 000 kronorna var månad så bör din dag vara räddad.