De flesta spelbolag har olika typer av skraplotter eller scratch lotter och det kommer nya hela tiden därför erbjuder Betsson.com, Expekt.com och Betsafe.com ett stort antal olika bonusar på skraplotter för både nya spelare och lojala kunder.

Så det finns många möjligheter att vara med i gratis tävlingar!

Provspela gratis!

En annan variant är att prova spelen gratis!

Har själv varit ute på flera av spelbolagens spelsidor och provat på en del av deras skraplotter eller scratchlotter och andra spel som poker etc helt gratis. Du spelar inte med riktiga pengar utan bara testar spelen gratis, det kan också vara en bra och gratis avkoppling, helt utan några förluster.

Men som ny och gammal kund erbjuds man gratis tävlingar och lotter då och då, det gäller att vara med och kolla deras hemsidor.

Men just skraplotter som den så kallade trisslotten har fått många nya varianter och nu med internet har det helt exploderat en helt ny marknad för oss som gillar att spela på skraplotter.

Scratchlotter en  dyr avkoppling!

Genom att Internet har växt och den stora allmänheten fått tillgång till snabba uppkopplingar har också skraplotternas popularitet ökat.

Att spela på scratch lotter kan bli dyrare för dig som spelare om du ej tar reda på dina vinstmarginaler, det skiljer rejält mycket mellan Svenska Spel och de andra spelbolagen på nätet.

I Sverige går knappt 50 % av det en Trisslott kostar tillbaks till spelaren.

De andra spelbolagens skraplotter har en utbetalningsnivå på mellan 87-95 procent. Som sagt varför göra sig till en säker förlorare på Svenska spels och de andra spelmonopolen i Sverige när det finns bättre spelbolag.

Människor över hela världen har insett att det är en kul avkoppling med skraplotter på nätet. Framför allt att återbetalningen man får per lott otroligt mycket högre än vad den är på offline-lotter från de statliga monopolet.

Att spela skraplotto handlar enbart om tur och då är det bra om oddsen är på din sida.

Ansvarsfullt spelutbud från spelbolagen

Online-spelen har exploderat under 2000-talet, flera stora aktörer finns etablerade på den svenska marknaden. Det är svårt att tänka sig att Penninglotteriet som var väldigt stort under senare delen av 1900-talet, var det enda spelande förutom tips och trav i Sverige som var lagliga.

Svenska staten äger Svenska Spel, de har fått till  uppdrag är att anordna spel och lotterier på ett ansvarsfullt och trovärdigt sätt. Ska vara ett alternativ till illegal spelverksamhet som då var förekommande i landet.

Idag har vi en uppsjö av olika typer av spel, det startade med trisslotten från Svenska spel som bildades 1977 efter sammanslagning mellan AB Tipstjänst och Penninglotteriet.

Deras första succé var Trisslotten som är en skraplott  som lanserades 1986 som senare följdes av andra likartade spel som Tian etc.

Men idag finns det flera bättre spelbolag som är helt lagliga, som Bettson, Expekt ock Betsafe och det finns fler.

Gratis tävlingar som bonus!

Livet är ett stort lotteri! Man måste ta till vara på de chanser som dyker upp i livet. Därför är en gratis skraplott ett tillfälle som man inte ska missa, dyker den upp ska man ta chansen.

De stora spelbolagen har upptäckt att  skraplotter som bonus är ett utmärkt sätt att introducera nya kunder till alla deras nya skraplotter.  Som sagt, näst intill så nära man kan komma till gratis tävlingar med chansen att vinna på sin scratchlott.