Svenska lotter skall Svenska spelare ha

På spelbolagets Betssons hemsida kunde man för inte så länge sedan studera “Intervju med en vinnare”

Den största jackpott utbetalningen på en spelportal online är 109 miljoner kronor, som vanns av en lirare på Betsson på spel “Mega Fortune”. Pengarna betalades ut till en hemlig spelare i Norge den 24 september 2011.”

Typiskt att den största jättevinsten på svenska lotter ska gå till en norsk gutt.


Klicka på bilden (hade ingen svenska lotter bild) för att komma till Betssons svenska lotter

Så idén med detta inlägg på bloggen är; ”Svenska lotter ska Svenska spelare ha”.
Lite tips till kunskapstörstande läsare.

Börja med att Spela avgiftsfritt på våra svenska lotter

Spelbolagen erbjuder chansen att agera avgiftsfritt på nära nog alla sina typer av tävlingar och lotterier. Inte bara på skraplotter utan även casino med rouletter, Black Jack, enarmade banditer med mera. Så raspa ett antal lotter gratis främst för att bliva varm i kläderna och lär dig begagna alla trix för att dränera spelbolagets kassaskrin.

ASSISTANS, Jag har precis vunnit 5 miljoner, så kopplas min datamaskin ner?

Strömmen går alternativt din dator stannar precis när du tittar på att du skulle ha vunnit 5 miljoner.

Detta är inget tips hurdan du kan agera, mera ett försök att hindra dej att skutt från din balkong – du bor på 14:e våningan va?
Anta att du kommer att vinna 5 000 000 kronor, då går strömmen i din lägenhet och allt blir bäckmörkt. Så istället för att hoppa kan det vara bra att kunna vad som händer när man lirar skraplotter online.

Datorsystemet hos ditt spelbolag fortsätter det aktuella spel själv (utan dej) samt sätter in de 5 miljonerna på ditt spelkonto.

Så besvara hederligt på frågan: “Vilket är bäst, att placerad smackad därnere på trottoaren eller kunna uthämta ut din vinst när elen kommer tillbaka?

Multiskrap

Först måste jag då förklara automatskrap. Om man själv inte vill skrapa fyrkant för fyrkant kan man välja att spelsystemet skrapar till sig. Blott betrakta skärmen samt se om man vunnit eller ej.

Men så kan man oxå justera multiskrap vilket innebär att systemet skrapar lotterna till dej med ett förinställt värde, mellan 5 samt 99 skraplotter. Då kan man slutta sig tillbaka i fåtöljen samt blott kolla kontoställningen om det blir fördel alternativt minus.

Vi får antagligen hoppas på plus.

Assistans (finns)

Inte blott att raspa skraplotten utan mänsklig dylik.
Utöver instruktioner direkt på skärmen som givetvis är anpassad till det aktuella spel kan du öppna en så kallad direkt chat, med andra ord prata med någon på spelbolagets supportavdelningen med textmeddelanden. Räcker inte detta alternativt om du inte har så bråttom kan du avsända ett email med dina frågor. Det går oxå fullständigt bra att ringa till dem. De har 020- nummer som blott kostar ett lokalsamtal fastän supporten du talar med finns på Malta.

Öppettider? 24/7 vilket innebär 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan.

Innan du börjar agera på våra svenska lotter online – kolla oddsen.
Det tar en aning tid att surfa runt på en massa sajter, men kan premiera sig ganska snabbt. Vi jämför monopolets Svenska Spel med det största spelföretaget Betsson.

Vem har de bästa oddsen?

Tja här gäller som allt annat, Svenska Spel är ett monopolföretag och traskar på i tron att “vi är vackrast vi är bäst” – vilket de inte är. Så här innefattar inga odds, det finns blott en säker besegrare om man ser till dig som spelare – det är Betsson.

Betssons svenska lott Trio innehåller 74% fler vinstlotter än Svenska Spels klassiska Triss skrap. Av en vanlig batch på 2 000 000 Triss-lotter finns bara 418 252 vinstlotter, medans Trio har hela 729 744 vinstlotter.

Detta innebära att 36,5% av Trio- skraplotterna ger avans – mer än en tredjedel!

Sett till vinstpengar blir skillnaden enorm.
I en serie på 2 000 000 Triss-lotter finns vinster på 24 500 000 kr tillsammans, medan Trio delar ut nästan det dubbla på 43 750 000 kr.

Så mina svenska lirare / läsare – spela på svenska lotter, men hos rätt bolag.