Skrapa fram storvinsten enkelt samt lätt med skraplotter på webben

Skraplotter online är det nya sättet att försöka sin tur. Många är vi som var dag, vecka eller månad testar vår lycka genom att spela skraplotter, vi tänker att det kanske exakt idag är vår lycka – någon gång sker det ju!


Klicka på bilden för att spela 3WoW – den största skraplott storvinsten lotten

Bland svenska lotter är Tretal den mest välkända, den vanligaste trisslotten kostar 25 kronor och på en sådan kan man vinna toppen 2, 5 miljoner kronor. Det är emellertid en extra fyrkant på samtliga trisslotter vari man innehar chans att multiplicera sin avans med en, två eller tio gånger. Det är flera spännande vinstvariationer på Tretal skrap, en är att man får komma till TV4: s Nyhetsmorgon och skrapa en jättebricka där man som åtminstone vinner 50 000 kronor och som mest 5 miljoner kronor år. Sedan man började med TV-Triss så har över 200 folk blivit miljonärer i direktsändning.

Om man skrapar fram tre rutor med klöversymboler så är det oxå tv-dragning som innefattar. Som åtminstone vinner man då 10 000 kronor i månaden i tio år och som mest 25 000 kronor i månaden i 25 år. Man kan välja tillgängliga vinsten som en engångssumma istället, men då får man «bara» en halv miljon. Triss är både i pappersvariant att inhandla hos spelombudet, men oxå online att skrapa virtuellt.

Andra populära skraplotter på internet är Tia Stjärnvinst, SkrapBingo, SkrapKryss och SkrapPyramid. Bland Triss lotter finns det fyra typer – Tretal 1986 som är originallotten, Triss 25, Triss 30 samt Triss Dubbel. Alla dessa är att raspa på svenskaspel. se, men det är nu mycket av fristående spelsajter som erbjuder mängder utav skojig skraplotter på nätet.

Att på internet spela blir allt vanligare, ej bara angående svenska skraplotter, utan samtliga typer utav spel. Det är både enkelt samt bekvämt att administrera sitt spelande hemifrån datorn där man i behärskad samt ro kan välja nummer, namn samt lotter som känns rätt. Man slipper stressen som kan bilda inne i en spelombudsbutik samt risken att man begår blunder är mindre. Genom att onlinespela s får man dessutom veta direkt om man innehar vunnit eller ej.

Att köpa en skraplott på webben är inte dyrare än att köpa den i affär. Man får ej riktigt samma känsla utav att låta den automatiska skraparen raspa lotten åt en, men man slipper en massa annat bekymmer samt snart innehar man vant sig vid automatiken. Flera anser till samt med att det är skönt att undfly raspa själva.

Man kan upprätta ett spelkonto på valfri spelsajt som man själv laddar med så mycket slantar som man känner att man önskar spela för per vecka alternativt månad också väljer man alltemellanåt någon skraplott på webben att spela på.

Det är ja viktigt att man inte låter sej slukas utav speldjävulen, allt för flera trillar dit när de antagligen sätter verksam och börjar spela – även om vilken spelsort det gäller. Därför är det ett bra förslag att fylla sitt «spelkonto» med en speciell belopp per månad och efter göra klart för sig själv att det är denna summa man har och inte ett öre mer.

Plötsligt kanske det händer, att man sitter där med sina skraplotter på internet samt drar hem skraplott storvinsten, tänk vilken känsla!