Dags att avbryta satsa på Trisslott

Om jag inte missminner mig var det 1974 som ett amerikanskt företag lanserade de första skraplotterna. En av grundarna, en forskare hade snickrat ihop ett datorprogram som räknade ut med vilka belopp skraplotterna skulle tryckas.

Den första Trisslotten såg dagens ljus. Skrapa fram tre lika belopp samt du har vunnit detta belopp. Mycket enkelt kan det verka idag med de skraplotter som finns online på olika spelportaler.

Beroende på din ålder så känner till du eller ingen aning hur den tidens datorer såg ut.
Veritabla monster som så sakteliga gjorde sina beräkningar.


Klicka på bilden för att spela 3WoW – världens största trisslott – 10 miljoner i vinst

Mycket har hänt sedan den första Trissen

Men det kan vara intressant att kunna att grundarna till företaget hade enorma bekymmer att introducera sina lotter, för i USA var det som i Sverige de olika staterna som styrde lotterierna.

Det verkar som om den typen av aktivitet attraherar bakåtsträvare för detta var ju revolutionerande att kunna se direkt om man vunnit eller ej.
Före de första Trisslotterna kunde man få avvakta i veckor för att få meddelande via en dragningslista om man vunnit eller icke.

I Sverige har vi det helstatliga Svenska spel som krampaktigt håller sig kvar med sitt monopol. Så utan kreativa svenska entreprenörer som insåg att de behövde registrera sina spelbolag utomlands samt begagna Internets potential hade vi förmodligen blott haft den nuförtiden Triss (-ta) Trisslotten på ark att kunna raspa.

Så låt oss ta glimt på hur en Trisslott kan se ut online
Trio var från början spelbolagets Betssons egen skraplott för online spel och skänker fantastiskt höga chanser att vinna. Lotten kostar precis som en vanlig trisslott att köpa och 2 av 5 skänker avans! Bakom hörnet lurar oxå chansen att bliva miljonär. Som på en vanlig trisslott skall du skrapa fram tre stycken likadana belopp samt det är detta summa du vinner. Med funktionen extraskrapet kan du sedan vinna opp till 10 gånger dessa pengar – Men här slutar alla likheter med den vanliga gamla trisslotten på ark.

Vi börjar jämförelsen här så får vi se i slutet av detta blogginlägg vilken lott du väljer att spela med Svenska Spels Trisslott på papper alternativt Betssons Triolott online?

Svenska Spels Trisslott på ark

Gå till spelbutiken, Öppen 8:00 till 18:00
Tag en nummerlapp samt avvakta på din tur i kön
När det är din tur att anskaffa lotter säg att du är färsking samt fråga om du först kan få 10 gratislotter. När alla slutat asgarva gå hem och anträda från Avstamp åter.

Köp det mängd lotter du vill hava, mycket dramatiskt det finns vanligtvis tre typer i butiken attt välja mellan: Triss, Stortriss och Tian. Anteckna att ehuru du känner att det är din turdag idag så kan du inte välja hurdan mycket du vill satsa på var lott, det är fasta priser som gäller här; 25, 50 respektive 10 kronor.

Vi får väl anta att du går hem och skrapar dän den skyddande latexhinnan i hemmets lugna hörn?

Då skall vi se, om du mot förmodan har vunnit något (se mer om oddsen för detta senare i inlägget) så kan du gå tillbaka till spelbutiken om det var en småvinst (förmodligen gör du som de flesta köper nya skraplotter för vinsten samt förlorar på de där). Var det en större vinst måste du gå till banken eller skicka lotten som assurerat (försäkrat) till Svenska Spel. Har du fått en jättevinst “skrapa i TV” får du vänta några månader på din tur.

Trio skraplott

Oavsett om du är hemma, på bussen, i väntan på flyget; Gå till Betssons spelportal, den är till skillnad från spelbutiken öppen 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan.

Välj Trio Skraplott

Du behöver inte vara orolig om det är första gången du vill prova på detta spel, börja spela totalt avgiftsfritt.

Gratisspel finns för övrigt för de allra flesta spelen så att man i lugn och ro kan bilda sig alla förslag och trix hur man får ut det mesta av dem.

Alla spelbolagen skänker nya- och återkommanmde besökare olika varianter av bonusar, en bonus på mer än 100% är numera vanligt. Detta innebär att du dubblar de pengar du har att spela för samt detta i sin tur att du dubblar dina chanser att vinna.

Mycket arbete har lagts ned av spelbolagen att göra en attraherande grafik och ljudeffekter som matchar till respektive spel.

Du kan själv kan bestämma insatsens storlek samt därmed ditt chansning, det är inte heller totalt fel.

Supporten som Betsson erbjuder är totalt överlägsen. Alla tänkbara varianter finns, experimentera att jämföra med Svenska spel om något går fel med din Trisslott !