Bli jackpottvinnare på en skraplott online

Att inhandla sin skraplott på internet blir allt vanligare. Flera är vi som gillar att skrapa lotter, testa vår lycka för en billig slant samt hålla drömmar om ekonomisk oberoende livfull. Samtliga antagligen inte skrapar lotter i hopp om att inbringa högsta vinsten, men det är totalt klart något vi är flera som drömmer om.


Klicka på bilden för att spela 3WoW – en högvinst skraplott online

Triss är vår mest välkända skraplott, men på efteråt år innehar det dykt opp allt flera. Tialotten är idag också aktuell, man vinner inte lika stora summor, men insatssumman är däremot oxå lägre. De mesta av oss kan avstå från någon tia i veckan för att hålla drömmarna livfull.

När man lirar trisslotter på traditionellt vis så inhandlar man främst en lott alternativt ett par (eller fem! ) hos sitt lokala spelombud. Vissa skrapar lotterna på stående fossing medans andra hellre suger på karamellen samt i det närmsta genomför en liten ceremoni vid skrapningen. Några skrapar rutorna omsorgsfullt en för en tills allt utav det översta skrapskiktet är borta, andra krafsar fram siffrorna i ett kör för att så snabbt som genomförbart få ordna på om man innehar dragit en vinstlott alternativt en nitlott.

När man köper sin skraplott online så missar man själva skrapandet, datorn tillverkar jobbet till en. Men man kan ännu välja hur man önskar raspa fram sina rutor – en samt en, alternativt allt på en gång. Man slipper oxå sitta och beskåda igenom sina rutor för att upptäcka en möjlig vinst, datorn meddelar en om man vann.

Man kan handla skraplotter på internet på ett flertal hemsidor, t ex svenskaspel. se (här hittar man till exempel Triss skrap), svenskalotter. com samt lyckoskrapet. com. Det finns hurdan många olika sorters skraplotter som helst samt man tillverkar förståndigt i att kolla vinstodds, vinstplan samt – ja – lottpris innan man skall spela skraplotter på webben.

När man drömmer om ett liv utan finansiell kamp så är det lätt hänt att man kreerar sej en bruk att skrapa lotter. Är man en del old school så antagligen man gillar ritualen att gå ned till spelombuden en given veckodag samt köpa ett förutbestämt mängd skraplotter. Man genomför sin skrapningsritual – hurdan den än ser ut – och hoppas att det en vacker dag är att ge högsta vinsten, alternativt åtminstone ganska så mycket slantar.

För modernare folk är det smidigt att äga stillgång till sin skraplott på nätet, man loggar in på sitt konto och köper ina lotter där, man slipper lämna hemmet samt i falla att man vinner så har man allaredan organiserat för sej aktuell utbetalningar osv.

När det gäller vilken art utav spelande som helst så är det viktigt att man har koll på sej själv, att spendera småsummor på lotter samt vadslagning verkar harmlöst, men om speldjävulen får ett fattning om en så blir småsummor snabbt stora belopp samt den onda cirkel uppstår när man ständigt tänker att det är just nästa lott alternativt spelrunda som består av storvinsten. Många promenerar i spelfällan samt får svåra problem – både ur ett ekonomiskt samt psykologiskt perspektiv – med att ta sej ur beroendet.

Att handla en skraplott online då och då är givetvis noll fara samt att äga en avlagd spelsumma per vecka är en bra förslag för att hålla kontroll på sina spelutgifter.