Spela spännande 3wow skraplottskraplott på webben

3WoW skraplott spelet är ett skraplottspel som inget andra, och är en av de mest populära på webben spelen av ett mycket gott skäl
– välj rätt kort och du kan vinna den fantastiska summan av 11 miljoner kronor, detta gäller svenska spelportaler, på en del utländska kan du vinna mycket högre summa, så – kom ihåg namnet, 3WoW!


Klicka på bilden för att spela 3WoW med bonus med svenskt bolag

Den ursprungliga skraplotten framställdes med assistans utav manuella tekniker för slumpval.

1974 började det amerikanska företaget Scientific Games Corporation under direktion av utav forskaren John Koza och Daniel Bower alstra den första datorgenererade skraplotten.

Enkla skraplotter kräver att spelaren matchar tre (eller varierande antal) av samma vinstsummor.
Om detta sker vinner spelaren detta belopp.
Mer komplicerade skraplotter har ett flertal olika sätt att vinna på ett kort.
Andra skraplotter involvera matchande symboler, bilder alternativt glosa eller är anpassningar utav populära kortspel som Blackjack, Poker alternativt Monopol.

3WoW skraplotter är en av de mest populära kategorierna av online skraplotter.

Om du inte önskar spela 3WoW kan man hos de mesta spelbolag välja bland en mängd andra skrap- eller scratch som de heter på engelska, vari de mest populära är; Fantasy Scratch, Sport Scratch, Casino Scratch med flera flera.

Till de “gamla vanliga bekanta” hittar man trisslotter eller trissen, stor tretal, skraptriss med sina varje trissvinster.

Ett bra fason att prova spela på skraplotter eller i detta fall 3Wow är att samtliga på webben sajter har chans att provspela helt gratis.
Man ska inte vara nervig att spela, nu innehar alla spelbolag asbra “hjälp – information” om varje spel på sina hemsidor och räcker inte det så kan brukar det även finnas en supportfunktion.

Innan man börjar spela ditt 3Wow spel, läs detta som, bitvis, är hämtat från spelbolagets Betssons sajt.

Reglerna för att spela skraplotten 3 Wow är mycket enkla,

Om man känner dej osäker på hurdan spelet fungerar så kan man spela ett antal omgångar helt gratis.
Då väljer du främst att spela på kul.

Då kan man raspa hurdan mycket du önskar så att du känner dig i bostaden med lotten före du börjar spela för riktiga pengar.

Efter att är det blott att växla till läget vari du lirar för riktiga slantar och välja hur mycket man vill investera med plus- och minus-knapparna.

Efter väljer man en skraplott utav de tio som finns att välja emellan samt skrapar, antingen ett ruta i taget alternativt så kan man välja att klicka på “Skrapa alla” för att se din avans fortare.

Om du vinner kan man sedan skrapa vinstfördubblaren samt innehar man då riktig lycka kan du vinna riktigt mycket stort.

Om du skrapar fram rutor med klöver så innehar man chansen att vinna en fantastisk storvinst på hela 55 000 kronor i månaden i 15 års tid.

Den allra största vinsten är på 10 miljoner kronor. När man satsar går det att satsa så en del som 5, 50 kronor och ända upp till så mycket som 225 kronor per lott, ju mer du satsar desto flesta slantar kan man vinna.

Därjämte är det en jackpot på inte mindre än drygt 11 miljoner kronor för dig som är riktigt lyckosam!

Att alla spelsajter med på nätet spel, ej bara 3WoW, innehar jättesnygg grafik tillverkar inte spelen mindre dramatisk, vinner du desssutom 11 miljoner eller de 55 000 kronorna varje månad så bör också din dag vara räddad.