Bli mångmiljonär på Triss skrap

Triss skrap är Sveriges största skraplott och kommer i både lätt samt dubbel version. En utav fem lotter bär på avans samt dubbellotterna skänker mesta vinstchans än enkellotterna, men de mesta vinster på en Triss skrap lott är förstås små – 25 kronor, 50 kronor eller 100 kronor. Triss skrap säljer bäst och är mest känd utav alla skraplotter i Sverige. En enkel trisslott kostar 25 kronor och en dubbel triss skrap kostar 50 kronor.

Varje gryning i TV4: s nyhetssändningar sitter en euforisk själ, förväntansfull inför den liveskrapning som han alternativt hon har vunnit på sin triss skrap. Man är garanterad en minimivinst på 50 000 kronor så lyckan är allaredan total. Maxvinsten är en rafflande summa på 50 000 kronor i månaden i 25 år. Man är med övriga ord mer än säkrad för livet om man kammar hem högsta vinsten.

Triss skrap omsätter 3 miljarder kronor per år och gör stora vinster. Endast hälften utav summan går tillbaka till spelarna, men det är tillräckligt för att göra många folk både glada och rika. Att inhandla ett Triss skrap då och då är inget man blir arm på och spänningen det ger att skrapa en trisslott är antagligen värd pengarna.


Klicka på bilden för triss skrap med bättre odds från svenskt företag

Många kör sitt Triss skrap rituellt, man inhandlar lotten samma veckodag samt samma tidpunkt var vecka, kanske har man till samt med en strategi för att välja lott ur högen. Sedan skrapar man på sitt eget vis – med omsorg, fyrkant för ruta, alternativt fort och hetsigt för att få skrapande överstökat. Somliga skrapar sin trisslott med nageln, andra med ett mynt samt fler övriga med särskilda skrapverktyg. När en del är noga med att raspa dän varenda kvadratmillimeter av sin trisslott så skrapar andra bara absolut fram siffrorna för att bedöma om man fått vinst alternativt ej.

Det är en mer ruta på en triss skrap, den multiplicerar en möjlig vinst. Denna ruta visar antingen x1, x2 alternativt x10. Om man skrapar fram en avans på 1000: – samt sedan får x10 i extrarutan så vinner man totalt 10 000: -.

Fastän det såklart är en särskild känsla med en fysisk Triss skrap, en lott som köpes hos ens spelombud, så blir det allt mer populärt att skrapa trisslotter virtuellt, antingen på webben eller igenom prenumeration till mobilen.

Man behöver vara 18 år för att spela Triss skrap alldenstund Svenska Spel, som håller i Triss, tar sitt förpliktelse för ansvarsfullt spelande samt för att bekämpa spelmissbruk.

Har man svårt bekymmer med sitt spelande samt köper för många trisslotter för ofta, så finns det hjälporganisationer att vända sej till. Det är enkelt att hamna i fällan där man tror att storvinsten bara finns ett enda Triss skrap dän.