Att vinna på Triss gör drömmar till realism

En stor fantasi för de allra flesta av oss är att vinna på Triss. Ett enormt tillskott i kassan utan större ansträngning är vad de allra flesta av oss tror tillverkar lyckan fullkomlig. Flera vill bege sig, köpa ny automobil alternativt båt, investera pengar för framtiden, donera slantar till bättre behövande, starta ett företag, modernisera garderoben… ja, möjligheterna är egentligen oändliga när det handlar om att placera sprätt på pengar.

Vinna på Triss

Att vinna på Triss öppnar dörrarna för mycket som förr känts som avlägsna fantasier, särskilt om vinsten hamnar i händerna på en vanlig arbetare som dag ut samt dag in följer likadana rutiner samt lever på likadana budget. Dröm blir till verklighet.


Vinna på Triss? Klicka på bilden för att spela hos svenskt bolag med kanonodds

Att vinna på Triss är egentligen ganska enkelt, ca var femte lott ger vinst. Dock så är de flesta vinster små, från 25 kronor samt uppåt, men man blir ju ej direkt miljonär av att vinna 25 kronor på Triss.

Vill man inbringa flesta vinster så är det desto svårare, för de är sällsynta. Har man tur så skrapar man fram tre TV-rutor som innebära att man får ytterligare en lott att skrapa – från en livesänd TV-soffa. På TV-lotterna är minsta vinsten 50 000 kronor och högsta 50 000 kronor per månad i 25 år. Dessa månadsvinster får man om man skrapar fram summor inuti klöversymboler.

För många är månadsvinsterna de allra mest eftertraktade eftersom det inte blott ger en en mängd slantar utan också stabilitet samt säkerhet för flera år framöver. En miljon kronor är beklagligtvis lättare än man kan tro att sätta sprätt på, men en stabil extrainkomst är tryggare.

Triss omsätter 3 miljarder kronor per år och ungefär hälften av denna summa går tillbaka till spelarna. De som verkligen kan säga sig vinna på Triss är nämligen spelföretaget Svenska Spel som ligger bakom trisslotten.

Det finns såklart fler skraplotter på marknaden än Triss, men Triss är den mest berömda. Detta beror dels på liveskrapningarna i TV, men också på samtliga de kittlande reklamerna man ser i samhället, vem minns till exempel inte det klassiska Triss-citatet «Plötsligt händer det! »? En annan svensk skraplott är TIA, som kostar tio kronor och skänker avans på opp till 200 000 kronor. Tialotten har nämligen lägre kostnad än Triss, men också lägre vinstsummor.

Tanken på att vinna på Triss är vad som får oss att handla dessa små skraplotter om och om åter. Flera gör det rituellt var dag, vecka eller månad, när andra gör det alltemellanåt, när de får ett infall. Somliga gör det i par, andra för sej själv. Ett litet antal gillar att raspa cyber lotter på webben medan övriga föredrar de klassiska papperslotterna. Hurdan man än skrapar sin lott så är det en sak som förenar samtliga som spelar, alltså drömmen om att vinna på Triss.