En trisslott gerlite tillägg spänning i vardagen

Trisslott – ett ord fullt av så mycket framtidstro och så flera fantasier, för så enormt många människor. En del slutar aldrig att jaga drömmen om en riktig skrällvinst samt med en trisslott känns den drömmen alltid relativt i närheten av.

Flera har en veckotradition utav att agera en trisslott eller ett par – kanske till veckoslutet för att fira utav jobbveckan. Övriga inhandlar sin trisslott lite mer sporadiskt. Vissa söker sedan indikation i vardagen som tyder på att man är tur följd, som ger resultatet att man satsar på en trisslott.


Klicka på bilden för att se flera olika trisslotter – även den legendariska 3WoW

Att handla en trisslott innebär inget särskilt enormt hål i plånboken, men blott om man håller sej till en trisslott alltemellanåt. Det finns de som blir litet besatta utav att inhandla trisslotter samt för vissa går det riktigt dålig. Man borde på grund av detta göra upp med sej själv om hurdan mycket slantar man tänker spendera på trisslotter var vecka eller månad.

Att spela trisslott ska helst ses som ett dramatisk fröjd, för de som blir rika på triss är i realiteten försvinnande få. Okej får man drömma om stovinsterna, att få sitta vari i TV-rutan samt skrapa fram en månadsvinst i x mängd år, men man ska veta att oddsen är liten.

Att vinna mindre belopp på sin trisslott är emellertid förhållandevis standard och det är ej så sällan som man får sina spelpengar tillbaka. Därjämte kan en extra femhundrig till helgen kännas riktigt fint alltemellanåt.

Spelar man inte så vinner man inte – samt det är totalt färdigt sant, men man fölorar heller ingenting på att inte spela. Huruvida man passar för att spela trisslotter beror på ens personlighet. Om man gillar spänning och chanstagning så är det ett billigt fröjd att raspa en trisslott i veckan och vem vet – turen antagligen anländer en dag!

Samtliga sitter vi egentligen då och då och dagdrömmer om vad vi skulle göra om vi vann en enorm belopp pengar. Resa? Inhandla hus, alternativt antagligen en båt? Satsa? Betala av skulder? Ge bort slantar? Modernisera garderoben..? Drömmar innehar vi många samt det är nyttigt för oss att hålla dem vid liv. Att raspa en trisslott alltemellanåt hjälper en att drömma enormt.

Det finns en del annorlunda typer av vinster på trisslotter, inte blott de klassiska engångssummorna. Man kan skrapa fram vinster därinnanför både TV-rutor och klöversymboler. Vinner man TV-vinst så får man raspa en ny lott i TV4: s direktsända Nyhetsmorgon, vari är lägsta vinsten 50 000 kronor. En klövervinst innebära att man återigen får raspa i direktsänd TV-APPARAT, men denna gång är man garanterad en fixerad månadsvinst i ett okej antal år.

Att vinna 50 000 kronor i 25 år är den högsta vinsten på en trisslott och en stor dröm för många. Vem skulle ej vilja dra hem en dylik vinst på sin trisslott?

En vanlig trisslott kostar 25 kronor och en dubbel kostar 50 kronor. Man kan handla trisslotter hos sitt spelombud, alternativt skrapa cyber lotter på spelportaler på internet.