Vågar du prova annorlunda spel på nätet?

Samma gamla visa, satsar man inget kan man inget vinna.
Som de flesta andra så köpte vi varsin trisslott till familjen i stort sett varje gång vi var och handlade på stormarknaden.

Alltemellanåt vann vi 25, 50 till och med 75 kronor någon enstaka gång. Och precis som spelet är upplagt så bytte vi vinsterna mot nya trisslotter tills lotter samt vinstpengar var slut.

Så fick jag höra talas om att det fanns flertal spelbolag som erbjöd skraplotter med spel på nätet – samt detta var angeläget – utan så genomusla vinstvillkor som Trisslotterna från svenska Spel erbjuder utan med dubbelt så bra odds.


Klicka på bilden för spel på nätet med svenskt bolag

Jag började, som den försiktiga general jag är (hmmm) att spela lite olika skraplotterier ”På kul”, med andra ord totalt gratis.
En totalt briljant chans att experimentera på en aning annorlunda spel utan att behöva chansa några pengar! Inte en möjlighet att Svenska Spel skulle prova något dylikt med sina ganska trista pappersskrap.

För att du ska kunna agera om riktiga pengar, nämligen inte bara skrapa gratislotter – ehuru det kan vara egentligen så roligt samt spännande – så är det riktiga pengar du vill få ut av lotteriet.
Så efter ett tag ville jag vinna riktiga pengar, inte blott ”på skojpengar”, så det var dags att placera in riktiga på mitt spelkonto.

Visst kändes det lite skakigt i begynnelsen att flytta pengar från mitt konto till ett spelbolags. Men jag hade kollat på Internet före och kunde inte hitta någonting om att folk hade blivit blåsta på sina pengar.

Åtminstone inte av något ”svenskt” spelbolag, tvärtom alla verkar mycket nöjda med den service och stöd de fått.

Bonus – spel på nätet

Det var inga som helst bekymmer att överföra pengar ehuru det minsann handlar om internationell överflyttning vilket innebar att det tog några nervösa dagar före pengarna fanns på kontot.

Fast då hade de å andra sidan dubblats tack vare att detta spelbolag, som de flesta andra, erbjöd en startup bonus på inte mindre än 100%.

Verified by ……

Glöm inte att kolla att ditt betal-/kreditkort är ”Verified” eljest går det inte att göra någon överflyttning. Ditt kredit- eller kontantkort kommer att belastas med en debitering på emellan 1,5 och, 2,25% av det överförda beloppet, mindre procentsats ju högre belopp du överför. Bankerna har ofta satt ett maxbelopp på hur mycket som går att överföra, för VISA gäller oftast max 8 000 kronor per dag

Förutbetalda kort

Detta är något som kommer mer samt mer tack vare att online betalningar ökar stadigt. Det behövs rappa samt säkra sätt att göra sina betalningar på. Fördelen för dej är att du slipper vänta på att dina överföringar ska noteras efter ett litet antal dagar på ditt konto. Med dessa kort går det direkt.

Även om de två metoder jag beskrivit här är garanterat säkra för att göra en online ersättning för spel på internet, blott du hittat rätt webbadress och inte råkat ut för Phishing (Nätfiske).

Men ett litet varningens ord som inte bara gäller att betala för spel på nätet utan alla betalningar online: “Inga spelbolag alternativt banker begär någonsin genom email att få dina bank- eller kontokortsuppgifter sända till sig, får du ett sådant mail är det solklart ett Phishingförsök.”

Dessa skall polisanmälas men om det nyttar till något är jag tveksam om.
I vilket fall ska du inte ens besvara på sådana email för då har du verifierat att din emailadress finns.

Vi kanske se’s därute i cyberrymden, vem vet?