Spela trisslottersamt håll vinstdrömmarna vid liv

Att spela trisslotter är ett stort fröjd för flera människor. Det som förenar alla som tycker om att spela trisslotter måste vara drömmen att en dag raspa fram en miljonvinst, men det är mer med att spela trisslotter som drar än bara drömmen om högsta vinsten.

Att spela trisslotter är spännande, redan när man har bestämt sej för att inhandla en lott sätter processen i kroppsfunktionerna igång. Man frågar sig om det bir avans eller icke och många innehar ritualer beträffande allt från själva valet av lott till skrapandet utav den. Vissa vill fort skrapa genom hela lotten när andra varsamt skrapar fyrkant för fyrkant. Några skrapar blott precis så att summorna syns i var fyrkant, medan fler ett litet antal skrapar varenda kvadratmillimeter utav lotten – för att vara på den säkra sidan.

När man skrapar en trisslott så är det viktigt att kunna att det finns en skrapbar kontrollruta som EJ får skrapas. Om man skrapar kontrollrutan så blir ens bit ogiltig och oavsett vilken vinst man spelar fram så promenerar man ändå lottlös. Vad man dock FÅR skrapa är den ruta som avgör hur många gånger man får sin avans – x1, x2 eller x10?


Klicka på bilden för att spela trisslotter

Om man skrapar fram tre TV-rutor på sin trisslott så har man vunnit en plats i TV4: s Nyhetsmorgon. Vari ska man sedan raspa fram sin riktiga vinst som är på minst 50 000 kronor. Om man skrapar fram tre pengar så har man vunnit summan som visas per månad i upp till 25 år. Det finns alltså många annorlunda varianter av vinster att hoppas på när man spela trisslotter.

Att spela trisslotter kan man nu göra på två olika sätt – antingen på internet genom någon spelsajt, t ex. svenskaspel. se, alternativt på det en del mer traditionella sättet genom att gå till ett spelombud och köpa fysiska trisslotter. De annorlunda metoderna lockar olika typer utav människor.

Att spela trisslotter lockar också fram ritualmänniskorna i oss, vi tänker helst att om vi bara väljer samt skrapar vår trisslott på korrekt fason så kommer pengarna att anlända.

Trisslotter är oxå en perfekt present att ge bort. Man ska inte lägga särskilt mycket pengar på den, men möjligheterna man ger dän är enorma. Man skall dock vara på det fixa med att en trisslott som ges bort i bidrag tillhör mottagaren och skulle det vara en storvinst så kan det antagligen kännas lite surt.

Att spela trisslotter kan både vara socialt samt något man njuter utav för sej själv. Många par hittar mycket stort nöje i att under helgen spela trisslotter tillsammans. Kanske lägger man en hundralapp i veckan på trisslotter samt skrapar vars två för att celebrera arbetsveckans final på fredagskvällen. Det är gosigt, hoppfullt samt dramatisk samt om man inte vinner så äga man i alla fall haft en förväntansfull stund ihop med den man älskar.

Andra väljer att spela trisslotter i ensamhet. De önskar inte att spänningen och glädjen ska förtas av sociala beståndsdel. Oavsett hurdan man väljer att spela trisslotter så är elementet utav spänning det som lockar oss att försöka igen och igen.