Spela skraplotter online om du vill vinna pengar

Yepp, det är bara när du lirar skraplotter online på Internet som du kan vinna ordentligt med pengar. Spelar du på Svenska spels Triss(-ta) Trisslotter så göder du bara statskassan, inte dej själv.

Skraplotter online vinner ständigt i folkgunst på marknaden för lotterier. Redan från begynnelsen när spelen introducerades online har de haft stor succe bland alla de spel som finns att tillgå.
Det finns flera orsaker till den detta.


Klicka på bilden för Betssons Skraplotter online bonus

De är perfekta att raspa scraplotter inline är i hemmet

De ger en mycket bra nöje till en låg kostnad.
Men den största lockelelsen är antagligen de mycket stora vinsterna som delas ut.
Det finns ett oerhört stort sortiment av olika typer av skraplotter att välja emellan som sport, casino och fantasy bland många andra.

Alla spelbolagen skänker nya- och frekventa gäster olika varianter av bonusar, engångsbonus på ett visst belopp och enormt vanligt numera att man får en procentuell belöning på det summa man sätter in på sitt konto.

Nuförtiden har de sprängt 100% gränsen, du får dubbla pengar att spela för.

Gratisspel finns för de allra flesta spelen så att man i lugn samt ro kan lära sig alla nya spel hurdan de fungerar och man känner till absolut hur man skall agera för att få ut det mesta av dem.

Bestäm själv insatsens storlek

Det är inte totalt fel att det finns en möjlighet att spela mjukt, från 5.50 kronor per lott ända upp till storsatsning på 225 kronor per lott. Du bestämmer alltså ditt risktagande helt själv.

Jackpots på olika skraplotter online

Jackpottar på över 10 miljoner kronor lockar till spel är totalt säkert.
Tänk dig att få några gratis skraplotter i något kampanjerbjudande och sedan raspa en aning samt få en avans på 100 miljoner – utan att du satsat ett enda öre!

Grafik, animeringar samt ljud.

Alla skraplotter sm du hittar online är rena mästerverk (tycker jag), fantastiskt mycket jobb har lagts ned av spelbolagen för att få en attraherande grafik, läckra animeringar samt ljudeffekter som är anpassade till respektive spel.

Experimentera en ny variant av skraplotter online?

Du behöver inte vara orolig om det är första gången du vill experimentera på ett nytt spel, börja agera totalt gratis.

Om du stöter på problem hur det hela fungerar så har du en uppsjö av olika hjälpmöjligeheter.

Instruktioner på skärmen som är gjorda för absolut det spel du vill experimentera, det finns direkt chat som är öppen 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan. Skicka ett mail alternativt om du har jättebråttom ring direkt till spelbolaget. Givetvis är alla denna assistans helt gratis.

Var eljest kan du hitta spel alternativt lotterier med sådana potential, support samt odds att vinna riktigt mycket pengar?

Om du inte allaredan satt in pengar på ditt konto gör detta, bestäm hur mycket du vill investera per lott (börja litet är mitt tips) det gör du lättas med + och – symbolerna och börja skrapa.

Som du känner till så har du vunnit om tre likadan symboler dykt upp på en och samma rad.

När du spelat ett antal lotter är det dags att bilda dej överkursen som finns för nära nog alla skraplotter online; Totala satsningar, Totala vinster, Spela max samt specialfunktionen för de slöa eller de som har bråttom att vinna; Auto Spel. Med Auto Spel kan du agera 5 tilll 99 gånger helt automatiskt.

Jag önskar dej lycka till samt glöm inte att leta fram din gamla hartass före du börjar spela.