Skrapa lotten – bli burgen

I ett litet antal förut kommentar innehar jag lagt tyngden på ett litet antal punkter som är viktiga om man vill raspa lotten samt bliva burgen.


Klicka på bilden för att skrapa lotten

OBS! Detta gäller spel på internet, ej att skrapa papperslotter, där innehar monopolet lyckats stänga ute all konkurrens.

Den första punkten kan verka en del märklig, men är tyvärr sann.

Spela aldrig på monopolets Svenska Spels lotter.

Chansen att du kommer att bli burgen minskar för var krona man förlorar.

Svenska Spel innehar omkring 47% återbetalning av satsade slantar, när de större övriga har 95%. Mer än dubbelt så enorm chans om man ej spelar på Svenska Spel alltså.

Den andra punkten är nog så viktig den också.

Skrapa lotten på nätet på spelportaler som finns alternativt deras bakomliggande företag, alternativt i var fall delar ut sina vinster i Europa.

I EU gäller nämligen (till svenska skatteverkets förtret) ett förbindelse att en avans som en gång är beskattad i ett EU land inte kan beskattas åter.

Lirar du däremot på till exempel Amerikansk sajt så kan du, precis som pokerspelarna du absolut läst om, dubbelbeskattas och det blir bara en fjärt kvar av din en gång så stora vinst på din skrapade lott.
Visste du förresten, vad gäller pokerspelarna att de måste taxera för sina vinster, men får inte dra av något när de förlorar?

Mystiska äro skattekontorens sätt, på min heder

Den tredje punkten verkar antagligen pessimistisk men skall man starta skrapa lotter kan det ändå vara en bra förslag.

Sätt opp en budget för att skrapa lotten

Ska ej vara något komplicerat, säg att man bara sätter en maxgräns på xxx kronor som du får sätta in på ditt spelkonto varje dag, vecka eller månad.

Som bestämmer du själv och har efter stenhård självdisciplin och överskrider den inte.
Det är ju dessvärre så när man skrapar lotter att man inte vinner ständigt.

Den fjärde punkten kanske avlägsnar en andel av spänningen (först), men är antagligen ett utav de bästa tipsen när du ska starta spela en totalt ny typ utav raspa lott.

Använd möjligheten att gratis skrapa lotten

Samtliga spelsajterna erbjuder på (nästan) alla spel möjligheten att skrapa bit avgiftsfri.
Ett asbra fason att lära sig spelets samtliga potential i lugn samt ro utan att det kostar några slantar. Jag använder det alltid själv för att lägga opp min spelstrategi.

Vadå, önskar du kunna den?

O. K då. Som du vet så vinner man inte alltid.
Därför satsar jag mindre belopp, som jag förlorar, sedan provar jag lista ut hurdan flera skrap jag måste göra innan jag vinner.
Där satsar jag ett betydligt högre summa än innan.
Hitintills innehar det fungerat och gett mig plus i kassan.

Den femte samt sista punkten, hur du får gratispengar att skrapa för.

Håll ögonen öppna efter bonus.
Spelbolagen innehar börjat ge mer och mer i frikostiga bonus när man öppnar ett spelkonto – eller sätter in mer på slantar på sitt spelkonto.

Detta tack vare den stigande konkurrensen som anländer oss skrapare tillgodo.

Bonus på mer än 100% är ej ovanliga nu.

Till slutlig vill ha jag dej en God Lott samt ett Gott Nytt Skrap eller i var fall att nästa gång du skrapar lotten vinner en miljon eller två.