Satsa skraplotter online

Du sitter I lugn samt lugn och tittar på TV när du hör din granne skrika Wooooow Wooooow Wooooow tre gånger på raken.

I och för sig låter det inte som skrik på hjälp, men du blir ändå lite orolig så du gårt och ringer på.


Klicka på bilden för Betssons Erbjudande

Men ingen fara, han har börjar spela skraplotter online och vann alldeles nyss 55000 kronor per månad i 15 år på sitt senaste skrap.

Innan har han bara spelat på Triss samt ibland Stortriss men insåg slutligen att chanserna alternativt oddsen att vinna på något av dessa spel var minimala. Som du känner till drivs dessa bägge skrapspel av Svenska Spel som är ägt av staten och har monopol på spel i Sverige.

Deras vinståterbetalning ligger under 50% medans rivalerna online spelsajter kan ha upp till 95% – nära nog fördubblade vinstchanser.

Reglerna för att spela skraplotter online på 3 Wow är mycket enkla. Men om du känner dej diffus eller vill bilda dig alla tips och trix innan du börjar satsa av dina surt förvärvade pengar så är det en utmärkt idé att –

Spela avgiftsfritt

Ehuru 3wow har väldigt enkla bestämmelser så kan möjligheten att spela skraplotten online gratis ett antal omgångar för att lära dig spelets alla trix. Antagligen komma på en bra strategi hur du ska investera dina pengar. Det är nog inte så många som tänker på detta utan antar att det är ett rent lotteri, det är blott turen som bestämmer om man ska plus, minus alternativt bli mångmiljonär på sitt skrap. Om du går till ett av Svenska Spels ombud och köper Trisslotter eller Stortriss, ja då är det bara turen som spelar in, men icke så när du lirar på skraplotter online.
När du spelar skraplotter online är det du som bestämmer hur mycket varje skraplott får kosta, du kan oftast välja från den billigaste omkring 5 kronor ända upp till ett maxbelopp på över 200 kronor. Givetvis är det så att ju högre belopp du satsar desto större chans har du att vinna de riktigt stora pengarna.

Men hurdan vänder man otur till tur när man lirar skraplotter?

Jag är definitivt ingen storspelare utan tar det väldigt soft, spelar en aning när ”andan faller på”, men med min egen upparbetade strategi så har det hitintills gått med plus totalt.

När jag hittar ett nytt spel jag vill experimentera på så spelar jag alltid gratis först.

Satsar smått av mina virtuella pengar samt försöker lista ut hurdan många gånger i medeltal jag får nitlotter och sedan när magen skriker ”NU”, så höjer jag insatsen ganska duktigt.

Om jag då vinner så vinner jag betydligt över det jag småsatsat före, om jag inte vinner är det blott att spela vidare.

Enkla bestämmelser när man spelar skraplotter online

Du väljer en skraplott av de tio som finns att välja mellan samt skrapar, antingen ett fält i taget eller så kan du välja att klicka på “Skrapa alla” för att se din vinst snabbare.

Om du vinner kan du sedan raspa vinstfördubblaren och har du riktig tur kan du vinna riktigt stort.

Om du skrapar fram rutor med klöver så har du chansen att vinna en fantastisk storvinst på hela 55 000 kronor i månaden i 15 års tid.

När du spelar skraplotter online på 3wow så är den allra största vinsten på 10 miljoner kronor. Därjämte finns det en jackpot på inte mindre än drygt 11 miljoner kronor som bara ligger och väntar på att du skall plocka hem den.