För maximal gastkramning spela på skraplotter på webben

Det är bara knappt 40 år sedan de första skraplotterna skapades – fixerad då på ark.

1974 började det amerikanska företaget Scientific Games Corporation under direktion av forskaren John Koza samt Daniel Bower producera den första datorgenererade skraplotten. Det gäller ju att ha en matematisk formel som bas för att alstra skraplotterna så att de går med vinst – men ännu är attraktiva samt spännande. Hur många är det inte som pustat ut efter skrap och sagt ”Jag hade två rutor med 1 000 000 kronor, så nära”?

Enkla skraplotter online kräver att spelaren passar tre (eller varierande antal) av samma vinstsummor.

De åtråvärda beloppen ligger dolda på lotten under ett plastskikt, som är mer som gummi och detta måste skrapas bort. Skraplotter av ark har sina begränsningar ganska finns standardvarianterna; Trisslott, trissen, stor triss, bingolotter och så vidare.

Men om man vill ha riktig gastkramning, bättre chans att vinna, snyggare layout samt kunna välja bland hundratals varianter av spel, då finns det blott ett alternativ kvar – samt det är att

Spela på skraplotter online på webben

Grundprincipen är samma som för skraplotter av papper, skrapa tills du hittar tre stycken rutor/fält med samma summa och du har vunnit detta.

Nuförtiden har forna tiders skraplotter samma möjlighet att vinna 1, 2 alternativt endaste upp till 10 gånger denna avans när man skrapar en liten extraruta.

Men tro inte att dina chanser att vinna mer pengar har ökat blott för att denna ruta finns, alternativt som det oxå lanseras marknadsförs alltemellanåt att det inte är bara 3 x 3 rutor utan 4 x3 rutor. Det är fortfarande ett datorprogram som räknar ut hurdan beloppen skall fördelas på alla skraplotter som trycks.

Så finns ju den nervknipande nervkittlande varianten med klöver samt TV- skärm – vinn massor av pengar i en massa år, det är väl den som alla siktar på, att få stå i en TV- studio samt (igen) få skrapa ihop en smärre förmögenhet.

När du spelar skraplotter online på internet så har du som sagt hundratals spel att välja emellan, med större vinstchanser och några xtra spännande funktioner.

· Skraplotter på ark får du aldrig spela avgiftsfri för att prova på eller lära dej.
· Här har du chansen att vinna upp till 10 000 000 med 55 500 kronor i månaden alternativt 2 500 000 kronor direkt och
· Pengarna finns på ditt konto bums
· Om du får vinst kan du chansa på vinstfördubblaren !
· Så kan du för att dra ut på spänningen skrapa en fyrkant i taget alternativt
· Välja Skrapa alla och då sköter burken detta till dig (om du har bråttom att vinna)

Ett av mina favoritbolag när det gäller att spela skraplotter på webben är Betsson. Höga vinster, kul spel, garanterat inga problem när man vinner och de har utmärkta hjälpfunktioner på internet om jag blir osäker någon gång på hur ett spel fungerar. Betsson har till och med en på internet chat (som sägs) vara öppen dygnet runt. Så, vad väntar du på? Surfa in på en spelportal, välj ”Spela på skoj” för då är det gratis och sätt igång samt skrapa.