För högst spela på skraplotter online på internet

Det är blott knappt 40 år sedan de första skraplotterna skapades – fixerad då på papper.

1974 började det amerikanska företaget Scientific Games Corporation under direktion av forskaren John Koza samt Daniel Bower tillverka den första datorgenererade skraplotten. Det gäller ju att ha en matematisk formel som bas för att generera skraplotterna så att de går med avans – men ännu är attraktiva samt dramatiska. Hur många är det inte som pustat ut efter skrap och sagt ”Jag hade två rutor med 1 000 000 kronor, så nära”?


Klicka på bilden för Betssons Erbjudande

Enkla skraplotter kräver att spelaren passar tre (eller varierande antal) av samma vinstsummor.

De åtråvärda beloppen ligger dolda på lotten under ett plastskikt, som är mer som gummi och detta måste skrapas bort. Skraplotter av papper har sina begränsningar så där finns standardvarianterna; Trisslott, trissen, stor tretal, bingolotter och så vidare.

Men om man vill ha riktig gastkramning, bättre chans att vinna, snyggare grafik och kunna välja bland hundratals varianter av spel, då finns det blott ett alternativ kvar – och det är att

Satsa på skraplotter på webben

Grundprincipen är samma som för skraplotter av ark, skrapa tills du hittar tre stycken rutor/fält med samma belopp samt du har vunnit detta.
Nuförtiden har gamla tiders skraplotter samma möjlighet att vinna 1, 2 eller endaste upp till 10 gånger denna vinst när man skrapar en liten extraruta.

Men tro inte att dina chanser att vinna mer pengar har ökat bara för att denna fyrkant finns, alternativt som det också lanseras marknadsförs alltemellanåt att det inte är bara 3 x 3 rutor utan 4 x3 rutor. Det är fortfarande ett datorprogram som räknar ut hur beloppen ska fördelas på alla skraplotter som trycks.
Så finns ju den nervknipande nervkittlande varianten med klöver samt TV- bildskärm – vinn många av pengar i en massa år, det är väl den som alla siktar på, att få stå i en TV- studio samt (återigen) få skrapa ihop en smärre förmögenhet.

När du lirar skraplotter online på internet så har du som sagt hundratals spel att välja mellan, med större vinstchanser samt ett litet antal tillägg dramatiska funktioner.
· Skraplotter på papper får du aldrig agera gratis för att prova på alternativt bilda dej.
· Här har du chansen att vinna opp till 10 000 000 med 55 500 kronor i månaden eller 2 500 000 kronor direkt samt
· Pengarna finns på ditt konto omedelbart
· Om du får vinst kan du chansa på vinstfördubblaren !
· Så kan du för att förlänga på spänningen skrapa en fyrkant i taget alternativt
· Välja Skrapa alla samt då sköter burken detta åt dej (om du har bråttom att vinna)

Ett av mina favoritbolag när det gäller att spela skraplotter online på internet är Betsson. Höga vinster, kul spel, garanterat inga bekymmer när man vinner samt de har mycket bra hjälpfunktioner på nätet om jag blir osäker någon gång på hur ett spel fungerar. Betsson har till och med en online på internet chat (som sägs) vara öppen dygnet runt. Så, vad väntar du på? Surfa in på en spelportal, välj ”Spela på skoj” för då är det avgiftsfritt samt sätt igång samt skrapa.