För högst spänning /vinstchans/ spela skraplotter på webben

Det är bara knappt 40 år sedan de första skraplotterna uppfanns – fast då på papper.

1974 började det amerikanska företaget Scientific Games Corporation under direktion utav forskaren John Koza och Daniel Bower alstra den första datorgenererade skraplotten.

Det gäller ju att få en matematisk formel som bas för att alstra skraplotterna så att de går med vinst – men fortfarande är attraktiva samt spännande.

Hur många är det ej som pustat ut sedan skrap och berättat “Jag hade två rutor med 1 000 000 kronor, så nära”?

Enkla skraplotter kräver att spelaren matchar tre (eller olikartad antal) utav samma vinstsummor.

De åtråvärda beloppen ligger dolda på lotten under ett plastskikt, som är mer som gummi och detta behöver skrapas dän.

Skraplotter av papper har sina begränsningar ganska finns standardvarianterna; Trisslott, trissen, enorm triss, bingolotter samt så vidare.

Men om man vill få riktig gastkramning, bättre chans att vinna, snyggare grafik och kunna välja bland hundratals typer av spel, då finns det blott ett alternativ kvar – och det är att

Spela skraplotter på nätet

Grundprincipen är samma som för skraplotter av ark, raspa tills man hittar tre stycken rutor/fält med samma belopp samt du har vunnit detta.


Klicka på bilden för Betssons skraplotter att spela online

Nuförtiden har gamla forna tiders skraplotter samma möjlighet att vinna 1, 2 eller endaste upp till 10 gånger denna avans när man skrapar en liten extraruta.

Men tro inte att dina chanser att vinna mer pengar har ökat blott för att denna fyrkant finns, alternativt som det också lanseras marknadsförs alltemellanåt att det ej är bara 3 x 3 rutor utan 4 x3 rutor. Det är fortfarande ett datorprogram som räknar ut hur beloppen ska fördelas på samtliga skraplotter som trycks.

Så finns ju den nervknipande nervkittlande versionen med pengar samt TV- skärm – vinn massor av slantar i en massa år, det är antagligen den som alla siktar på, tillgängliga stå i en TV- studio samt (återigen) få skrapa förbund en smärre kapital.

När du spelar skraplotter på nätet så har du som berättat hundratals spel att välja emellan, med större vinstchanser samt några extra xtra spännande funktioner.

* Skraplotter på ark får du aldrig spela avgiftsfri för att experimentera på alternativt bilda dej.
* Här har man chansen att vinna opp till 10 000 000 10 miljoner med 55 500 kronor i månaden alternativt 2 500 000 kronor direkt och
* Pengarna finns på ditt spelkonto omedelbart
* Om du får vinst kan du riskera på vinstfördubblaren!
* Så kan du för att förlänga på spänningen skrapa en fyrkant i taget eller
* Välja Raspa alla samt då sköter datorn detta till dig (om man innehar bråttom att vinna)

Ett utav mina favoritbolag när det innefattar att spela skraplotter på webben är Betsson.

Höga vinster, roligt spel, garanterat inga problem när man vinner och de har mycket bra hjälpfunktioner på webben om jag blir diffus nåpgon gång på hurdan ett spel fungerar.

Betsson innehar till och med en på webben chat (som sägs) vara öppen dygnet runt.

Så, vad väntar man på om Du vill testa att spela skraplotter on-line?

Surfa in på en spelportal (min favirit är Betsson), välj “Spela på skoj” för då är det avgiftsfri samt fason igång samt raspa.