Finna korrekt spelbolag

Det gäller inte blott att hitta korrekt och bra spelbolag, det finns flertal fallgropar man borde undvika om man önskar skrapa lotter på internet för att vinna pengar.

Men om vi börjar med korrekt spelbolag så är det åtminstone ett som man skall sky som pesten.

Det är det statliga monopolbolaget Svenska Spel som förutom att de stoppar samtliga potential för övriga spelbolag att handla eller äga spelbutiker i Sverige även har det i liten grad smickrande världsrekordet i bestämt dåligast vinstutbetalning.


Klicka på bilden för att komma till ett riktigt bra svenskt spelbolag som skapat många miljonärer

Det finaste sättet att förlora dina surt förvärvade slantar är alldenstund spela på webben hos dem.

Lite nummer om du ej önskar ana mig (och jag är inte förvånad, för vem skulle tro att ett affärsverksamhet med sådana chanser att bli dominerande har så en del kreativitet:

Jag jämför här med Betsson som är ett utav de ledande svenska spelbolagen som tvingats utomlands för att kunna finnas.

Så, vem har de bästa oddsen, Svenska Spel eller till exempel Betsson?

Här innefattar inga odds, det är bara en säker vinnare om man ser till dig som lirare – det är Betsson.
Ser man å andra sidan till spelbolagen är det Svenska Spel som är vinnaren för de behåller merparten utav pengarna själva.

Betssons Trio- skraplott har 74% fler vinstlotter än Svenska Spels klassiska Tretal skrap. Utav en vanlig batch på 2 000 000 Triss-lotter är bara 418 252 vinstlotter, medan Trio innehar hela 729 744 vinstlotter.
Detta innebär att 36, 5% av Trio- skraplotterna skänker avans – mer än en tredjedel!

Sett till vinstpengar är skillnaden diger

I en följd på 2 000 000 Triss-lotter finns vinster på 24 500 000 kr tillsammans, medan Trio delar ut nästan det fördubbla på 43 750 000 kr.

En hel del spelbolag har ännu bättre odds än detta, vissa spel har en vinståterbetalning på 95%, det dubbla mot Svenska Spels ynkliga 47%.

En annan sak att fundera på när man skall välja spelbolag är att spela på sajter som finns eller deras bakomliggande företag, eller i var fall delar ut sina vinster i Europa.

I EU innefattar nämligen (till svenska skatteverkets förtret) ett avtal att en avans som en gång är beskattad i ett EU land ej kan beskattas igen.

Spelar du å andra sidan på till exempel Amerikansk sajt så kan du, precis som pokerspelarna man absolut läst om, dubbelbeskattas samt det blir bara en fjärt kvar av din en gång så stora vinst på din skrapade lott.

Visste man förresten, vad innefattar pokerspelarna att de måste skatta för sina vinster, men får inte dra utav något när de förlorar.

Håll ögonen öppna efter att spelbolag som ger dig en bra samt saftig bonus.

På detta fason kan man ofta mer än fördubbla dina insatser.
Spelbolagen har börjat ge mer och mer i frikostiga belöning när man öppnar ett konto – eller sätter in mer på pengar på sitt spelkonto.

Detta tack vare den stigande spelbolagskonkurrensen som är oss skrapare tillgodo

Bonus på mer än 100% är ej ovanliga nu.
Men man måste vara en del engagerad själv och kolla vilka spelbolag som skänker bäst belöning just nu.

Dra nu iväg härifrån till ett spelbolag samt raspa ihop en miljon eller två, men ej på Svenska Spel.