Blott läsa om det alternativt vinn pengar själv

På spelbolagets Betssonssite kunde man förinte så länge sedan läsa “Intervju med en vinnare”

Den största jackpott- utbetalningen på en spelautomat på webben är 109 000 000 kronor, som vanns av en besökare på Betsson.com på spelet “Mega Fortune”. Vinsten betalades ut till en hemlig spelare i Norge den 24 september 2011.”

När vinnaren, en studerande från byn Hordaland i Norge, blev kontaktad berättade han att han knallade hem efter en utekväll, kollade film och provade några spel på Betsson.com eftersom han inte kunde somna. Morgonen därpå var han 109 000 000 kronor rikare.

Efter sin storvinst på Mega Fortune fick den unga vinnaren ekonomisk rådgivning och andra nyttiga tips från spelföretaget Betsson.com.

“Jag besökta Malta och såg hur Betsson bedrev sin uppgift. Företaget har varit väldigt tillmötesgående och hjälpsamma. ”


Klicka på bilden för att komma till Betssons Erbjudande

Vinn Pengar?

Så nog går det att vinna enorma belopp vid spel på nätet bland annat på de olika kategorierna av skraplotter. Visst det är ett lotteri, man ska ha mycket tur, men det går också att vara lite strategisk. Ett av de mest poppis skraplotterna idag hos olika spelföretag är utan tvekan 3wow som ofta har jackpottar på upp till 10 miljoner kronor eller mer. Men innan du går ut på internet till något spelbolag för efter att ha läst detta står det skrivet i din panna “Vinn pengar” några små trix.

En bra idé kan vara att kolla oddsen hos olika spelföretag

Vem har de bästa chanserna, Svenska Spel eller exempelvis Betsson?
Här gäller inga odds, det finns bara en säker vinnare om man ser till dig som spelare – det är Betsson. Ser man däremot till spelföretagen är det Svenska Spel som är vinnaren för de behåller merparten av vinsterna själva.

Betssons skraplotter innehåller 74% fler vinstlotter än Svenska Spels klassiska Triss skrap. Av en vanlig batch på 2 000 000 Triss-lotter finns bara 418 252 vinstlotter, medan Trio har hela 729 744 vinstlotter.
Detta innebär att 36, 5% av Trio- skraplotterna ger vinst – mer än en tredjedel!

Sett till vinstpengar är skillnaden enorm.

I en serie på 2 000 000 Triss-lotter finns vinster på 24 500 000 kr sammanlagt, medan Trio delar ut nästan det dubbla på 43 750 000 kr.
Så det verkar som om Svenska Spel vill behålla merparten av spelade pengar själva

Satsa gratis

Spelbolagen erbjuder chansen att spela gratis på nästan alla sina kategorier av tävlingar och lotterier. Inte bara på skraplotter utan även casino med rouletter, Black Jack, enarmade maskiner med mera. Så skrapa gratis först för att bli varm i kläderna.

Du bestämmer själv insatsen.

I motsats mot vanliga skraplotter på papper som Triss, Stortriss, Lotto så bestämmer du själv insatsen på skraplotten du satsar på. Detta innebär givetvis att ju större insats – större möjlighet att vinna de stora vinsterna.

Strategiskt

Som du vet så vinner man inte pengar vid varje ny skraplott, så ett sista trix, prova med en mindre insats ett antal gånger (du bestämmer själv hur mycket is i magen du ska ha) för att sedan höja insatsen när din magkänsla säger att “Nu är det dags! ”

Skönt att veta att du inta bara vill läsa om dem som vunnit pengar.

Nu är det tid för för dig att att gå ut på webben och vinna pengar.