Skrapa skraplotter online och vinn upp till flera miljoner i vinst

Skraplotter online finns det gott om, du kan finna alla sorters lotter inom olika kategorier.

Att spela skraplotter online har varit tillgängligt sedan en lång tid tillbaka. Men de kom först enbart i form av en lottsedel som man kunde köpa i olika butiker. Dessa lotter hade ett ogenomskinligt skikt på sig, som man skulle skrapa bort med ett redskap för att se om man hade vunnit någon vinst med t.ex. sin triss lott. En vinst vann man om man hade tre liknande siffror eller summor på lottsedeln.

Det finns flera spelsajter online som man kan skrapa scratchlotter hos. Du som vill spela kan börja leta bland de som finns tillgängliga via nätet för att finna den som passar ditt intresse. Du kan använda flera olika sätt för att finna den rätta, du kan bland annat leta via olika sökmotorer såsom Google, men du kan även se hos olika recensionssajter där folk rekommenderar och kommenterar diverse spelsajter.

Några av de mest kända spelbolag är Betsson.com, Unibet och Svenska Spel. De har alla möjliga spel tillgängliga för sina kunder och du kan enkelt köpa dig en stor triss och ha din chans att vinna en stor triss vinst. Du kan vara med om ett skrap i ett lotteri när som helst via din egen dator i ditt eget hem eller kanske i ditt jobb kontor, då du känner dig för att spela under en lång kaffepaus.

Betsson har varit igång sedan 2001, då de för första gången startade sin utveckling. De har flera olika spelautomater tillgängliga på deras sajt för spelare. Man kan bland annat spela Poker, Lotter och Games beroende på ens intresse.

Under Bettsons Lotter avdelning finner man deras lobby som är fylld med olika scratchlotter under olika kategorier såsom Fantasi skraplotter, Sport skraplotter och Klassiska skraplotter.

När man ska börja spela hos Betsson är det rekommenderat att man först registrerar ett konto på deras hemsida. Detta har sina fördelar såsom att man kan få sin vinst om man vinner någon skickad direkt till sitt eget konto på hemsidan.

När du har ett konto är det bara att välja den lott som man vill skrapa, du kommer då att tas direkt till spelet och där är det bara att följa de instruktioner som ges om man fastnar och inte vet vad man ska göra.

Du som älskar att spela utan att spendera pengar, kan även välja att spela hos Bettson. De har flera skraplotter som du kan ta del utav och spela gratis. Detta gör du enkelt genom att gå direkt till deras lobby och välja en skraplott som du vill spela, en ruta kommer då att komma fram på din skärm som frågar dig om du vill bland annat logga in på ditt konto eller spela på skoj. Välj att spela på skoj och känn även du av underhållningen som kommer med skraplotter online.

Hos Bettson erbjuds även nya spelare två gratis skraplotter när man registrerar ett konto hos dem. Dessa har ett värde på 40 kr som du kan använda hur du vill på hemsidan.

Skrapa dina skraplotter online, direkt ifrån ditt eget hem när du känner för det.